cleansbergcleansberg
Rólunk

Cégtörténet

Cleansberg Kft.

Cégünk 2009 óta van jelen a hazai piacon. Tudatos, lelkes, kitartó munkával sikerült elérni, hogy divíziónk a végfelhasználói piacon meghatározó szereplője a magyar gazdaságnak. Termékeik gyártása Magyarországon (saját receptúráink alapján), és Hollandiában történnek.

Termékeinket exportáljuk Szlovákiába, Romániába, Szerbiába, Ukrajnába, Moldovába, Kirgizisztánba, Indiába, Vietnámba és Jordániába.

Filozófiánk

A CleansBerg célja a professzionális felhasználók igényeinek teljeskörű kielégítése. A termékskála kiterjed a kenőanyagok, technikai aerosolok, zsírtalanítók, fertőtlenítőszerek, kéztisztítók, illatosítók, padlóápolók, általános tisztítók, professzionális gépjármű mosó koncentrátumok, és ipari szerszámok körére.

Igény esetén ingyenes képzéseket tartunk a karbantartás és az értékesítés területén dolgozó partnereinknek.

Vásárlóinkért

A vásárlói igényekre érzékenyen reagálva tevékenységünk elengedhetetlen része a kutatás, a kísérletezés és az állandó fejlesztés.

Annak érdekében, hogy vevőink a termékeinket a számunkra szükséges legteljesebb mértékben megismerhessék és annak alapján megalapozott vásárlói döntéseket hozhassanak, a megrendelni kívánt árut a felhasználás helyszínén, egyszerűen mutatjuk be.

Igény esetén ingyenes képzéseket tartunk a karbantartás és az értékesítés területén dolgozó partnereinknek. Kiváló receptúrájú, magas minőségű termékeinket elérhető áron értékesítjük, ezzel gazdasági előnyöket teremtve vevőink számára, akiket kollégáinkként kezelünk.

23456509_2244250875601159_8023783125821913822_o

Fontos számunkra

A CleansBerg termékek alapanyagaiból több professzionális tisztítószercsalád készül a végfelhasználói piacra, valamint lakossági felhasználásra is. Ipari karbantartó anyagainkat több, mint 3000 jelentős, meghatározó magyar és nemzetközi cég használja.

A CleansBerg alapanyagok kiemelkedő arányban tartalmaznak drága, minőségjavító, alap-, és adalékanyagokat, mivel célunk nem csak a magas minőségű termékek előállítása, hanem a megelégedett állandóan bővülő törzsvásárlóink számának növelése is. 

Mind az alapanyagaink és késztermékeink kiválasztásánál, mind a bérgyártásnál nagy gondot fordítunk arra, hogy azok egyaránt megfeleljenek a hazai és a nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek, felhasználóbarát szemléletünknek, valamint a természet tiszteletéből eredően a fokozott környezetvédelmi előírásoknak.

Rólunk

termékcsoport

termék

Saját-márkás termékcsalád

Professzionális üzletkötő

Vélemények

O NÁS

Cieľom spoločnosti je vytvoriť medzinárodnú zákaznícku základňu rovnocennú s tou domácou. Chceme zaujať vedúcu pozíciu na území Maďarska a pokryť kompletnú oblasť údržby a čistenia – našou métou je osloviť na domácom trhu 5000 zákazníkov!

Produkty vyvážame do Slovenkej republiky, Rumunska, Srbska, Ukrajiny, Moldavska, Kirgizstanu, Vietnamu i Jordánska.

KONTAKT

ODOBERANIE NOVINIEK

Rólunk

Tudatos, lelkes, kitartó munkával sikerült elérni, hogy divíziónk a végfelhasználói piacon meghatározó szereplője a magyar gazdaságnak. Termékeik gyártása Magyarországon (saját receptúráink alapján), és Hollandiában történnek.

Termékeinket exportáljuk Szlovákiába, Romániába, Szerbiába, Ukrajnába, Moldovába, Kirgizisztánba, Indiába, Vietnámba és Jordániába.

Kapcsolat

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

[mailpoet_form id="1"]