Amennyiben bármelyik termékünk felkeltette az ön kíváncsiságát, legyen szíves felkeresni a megyéjéhez tartozó területi képviselőnket, aki készségesen fog segíteni önnek! A területi képviselők elérhetőségét megkaphatja ügyfélszolgálatunkon keresztül Telefonon, és weboldalon is láthatja őket a kapcsolat menüpont alatt!

Jelenleg a termékeink képei folyamatosan feltöltés alatt vannak, ezért megeshet hogy egy általánosított képet lát, ami nem teljesen fedik a valósságot, külön kérésre küldünk képet egyenesen a raktárból!

Miután felvette a kapcsolatot az üzletkötővel, ő mindenről tájékoztatni fogja részletesen. De fontos tudni, hogy a termékeink személyesen a telephelyünkön nem vehetőek át, futárunk vagy futárszolgálat fogja kézbesíteni a terméket.

Termékeinkhez folyamatosan frissítjük a technikai illetve biztonsági adatlapok tárházát, ezek megtalálhatók egy-egy termék oldalán a MELLÉKLETEK menüponton belül. Amennyiben nincs ott amit keresne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjünk önnek elektronikus úton.