cleansbergcleansberg

A Cleansberg víziója: minőség mindenek felett

Szeretnénk egy belföldi forgalommal egyenértékű nemzetközi ügyfélkört elérni. Magyarországon a karbantartás, tisztítási feladatok teljes területén meghatározó cég akarunk lenni – el szeretnénk érni belföldön az 5000 db vevőt! Országos hálózatunkban területi képviselőink szakmailag képzettek legyenek, fejlődőképesek maradjanak.

Mind alkalmazottaink, mind megbízási szerződéssel rendelkező kollegáink motivált légkörben, jó csapat hangulatban érjenek el kiemelkedő eredményeket, cégünk víziója a sajátjuk is legyen. A legmodernebb felhasználóbarát termékeket képviseljük, melyekkel gyerekjáték és egyben élvezet is dolgozni.

Fontos célkitűzésünk, hogy partnereinket a magas minőségből eredő nyújtott csereperiódusokkal, szuper erős koncentrátumainkkal, tartós és környezetbarát használhatósággal komoly gazdasági előnyhöz juttassuk!

Széleskörű termékválaszték

Cégünk 2009 óta van jelen a hazai piacon. Tudatos, lelkes, kitartó munkával sikerült elérni, hogy divíziónk a végfelhasználói piacon meghatározó szereplője a magyar gazdaságnak. Termékeik gyártása Magyarországon (saját receptúráink alapján), és Hollandiában történnek.

Termékeinket exportáljuk Szlovákiába, Romániába, Szerbiába, Ukrajnába, Moldovába, Kirgizisztánba, Indiába, Vietnámba és Jordániába.

A CleansBerg célja a professzionális felhasználók igényeinek teljeskörű kielégítése. A termékskála kiterjed a kenőanyagok, technikai aerosolok, zsírtalanítók, fertőtlenítőszerek, kéztisztítók, illatosítók, padlóápolók, általános tisztítók, professzionális gépjármű mosó koncentrátumok, és ipari szerszámok körére.

A CleansBerg természetesen a mai kor minden elvárásának megfelel, az ISO 9001 vállalatirányítási és ISO 14001 környezet irányítási rendszer szerint dolgozik, amelyek garantálják a termékek minőségét, megbízhatóságát és a környezettudatos működést.

A CleansBerg termékek alapanyagaiból több professzionális tisztítószercsalád készül a végfelhasználói piacra, valamint lakossági felhasználásra is. Ipari karbantartó anyagainkat több, mint 2500 jelentős, meghatározó magyar és nemzetközi cég használja.

A CleansBerg alapanyagok kiemelkedő arányban tartalmaznak drága, minőségjavító, alap-, és adalékanyagokat, mivel célunk nem csak a magas minőségű termékek előállítása, hanem a megelégedett állandóan bővülő törzsvásárlóink számának növelése is.

Mind az alapanyagaink és késztermékeink kiválasztásánál, mind a bérgyártásnál nagy gondot fordítunk arra, hogy azok egyaránt megfeleljenek a hazai és a nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek, felhasználóbarát szemléletünknek, valamint a természet tiszteletéből eredően a fokozott környezetvédelmi előírásoknak.

A vásárlói igényekre érzékenyen reagálva tevékenységünk elengedhetetlen része a kutatás, a kísérletezés és az állandó fejlesztés.

Annak érdekében, hogy vevőink a termékeinket a számunkra szükséges legteljesebb mértékben megismerhessék és annak alapján megalapozott vásárlói döntéseket hozhassanak, a megrendelni kívánt árut a felhasználás helyszínén, egyszerűen mutatjuk be.

Igény esetén ingyenes képzéseket tartunk a karbantartás és az értékesítés területén dolgozó partnereinknek. Kiváló receptúrájú, magas minőségű termékeinket elérhető áron értékesítjük, ezzel gazdasági előnyöket teremtve vevőink számára, akiket kollégáinkként kezelünk.

KAPCSOLAT:

2330 Dunaharaszti Kőrisfa u. 2.

Tel.:+36/24 659-620

WWW.CLEANSBERG.HU
INFO@CLEANSBERG.HU

adnetmedia
About adnetmedia

O NÁS

Cieľom spoločnosti je vytvoriť medzinárodnú zákaznícku základňu rovnocennú s tou domácou. Chceme zaujať vedúcu pozíciu na území Maďarska a pokryť kompletnú oblasť údržby a čistenia – našou métou je osloviť na domácom trhu 5000 zákazníkov!

Produkty vyvážame do Slovenkej republiky, Rumunska, Srbska, Ukrajiny, Moldavska, Kirgizstanu, Vietnamu i Jordánska.

KONTAKT

ODOBERANIE NOVINIEK

Rólunk

Tudatos, lelkes, kitartó munkával sikerült elérni, hogy divíziónk a végfelhasználói piacon meghatározó szereplője a magyar gazdaságnak. Termékeik gyártása Magyarországon (saját receptúráink alapján), és Hollandiában történnek.

Termékeinket exportáljuk Szlovákiába, Romániába, Szerbiába, Ukrajnába, Moldovába, Kirgizisztánba, Indiába, Vietnámba és Jordániába.

Kapcsolat

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

23456509_2244250875601159_8023783125821913822_o
23509430_2244249852267928_3247888326397239588_o
logo